David Beckham és a Mitre Delta 1000 labda 1994-95 Nézd meg, hogyan mennek át a MITRE labdák a FIFA tesztjén! Mitre - Sporting excellence since 1817 Szponzorációs tevékenység
Focilabda, Mitre focilabdák Focicipő, Mitre focicipők Kapuskesztyű, Mitre kapuskesztyűk Sípcsontvédő, Mitre sípcsontvédők Focimez, Mitre focimezek Focitáska, Mitre focitáskák Foci kiegészítők, Mitre kellékek Rugby termékek
Kategóriák
Adatvédelem
Akciók

Sportglobal Mo. Kft. ADATVÉDELMI ÉS COOKIE SZABÁLYZATA

 

Tudjuk, hogy az Önről tárolt információ felhasználásának módja kritikus az Ön számára, ezért először is szeretnénk megköszönni a bizalmát.

Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk.

DM levelet csak külön hozzájárulás esetén küldünk. Rendszerüzenetet anélkül is küldhetünk.

Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk.

Bárkinek felvilágosítást adunk a róla tárolt adatokról, és az adatok törlését is bármikor kérheti az elérhetőségeinken.

Jelen Adatvédelmi Szabályzat („Szabályzat”) összefoglalja a FOOTBALL-FANSHOP.HU kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát.

A Szabályzat azokat a személyes adatokat ismerteti, amelyek gyűjtésére, létrehozására (kezelésére) akkor kerül sor, amikor Ön a football-fanshop.hu weboldalt („Weboldal”) használja.

A látogató/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek. A jelen Szabályzat ismerteti a személyes adatok azon típusait, amelyek gyűjtésére akkor kerül sor, amikor Ön Weboldalunkat igénybe veszi, valamint a személyes adatok felhasználásának, megosztásának és védelmének módját. A Szabályzat továbbá ismerteti, hogy személyes adatait illetően milyen választási lehetőségei vannak, és hogyan léphet velünk kapcsolatba.

 

1. ADATKEZELŐ

Ki felelős az adatai kezeléséért?

Az adatok kezelője a SPORT GLOBAL Magyarország Kft. („Adatkezelő”)

Székhely/postázási cím: 1139 Budapest 13.Kerület Váci út 97

Adószám: 12779273241
Elérhetőség: info@football-fanshop.hu, info@mitre.hu vagy a football-fanshop.hu oldalon keresztül
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-103659/2016. 
Bejegyző bíróság: Nyilvántartva Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 01-09-703037

 

2. A KEZELT ADATOK ÉS ÉRINTETTEK KÖRE

Milyen adatokat gyűjtünk, és mikor kerül sor az adatgyűjtésre?

 

Az Ön által igényelt termékek, illetve szolgáltatások biztosítása céljából bizonyos személyes adatok megadását kérjük. Például amikor Ön vásárol, vevőszolgálatunkhoz fordul, tájékoztatást igényel, felhasználói fiókot hoz létre, részt vesz rendezvényeinken, vagy felkeresi Weboldalunkat.  Az ilyen személyes adatok részét képezik az alábbiak:

Elérhetősége, ideértve nevét, email címét, telefonszámát és szállítási, illetve számlázási címét

Login és felhasználói fiók adatai, ideértve felhasználói nevét, jelszavát és egyedi felhasználó azonosítóját

Személyes adatai, ideértve a nemet, szülővárost, születési időpontot és korábbi vásárlásainak adatait

Bankkártya, illetve hitelkártya adatok

Képi megjelenítések, fényképek, és videofelvételek

Egyéni beállítások, ideértve az Ön kívánságlistáját, marketing üzenetekre és cookiekra vonatkozó beállításait

 

További személyes adatokat használunk fel Weboldalunk bizonyos funkcióinak aktiválása céljából. Az ilyen személyes adatok részét képezik az alábbiak:

 

A közösségi oldalakkal kapcsolatos információk, ideértve az azonosítókat és az Ön Weboldalra, illetve a velünk folytatott kommunikációra vonatkozó nyilvános posztjaiból származó bármely információt.

 

Weboldalunk használatakor a felhasználói felületet biztosító technológiai platform automatikusan adatokat gyűjt és oszt meg az Adatkezelővel.  Például az Ön böngészője vagy mobil eszköze bizonyos adatokat megoszthat, mivel ezek az eszközök kapcsolatba lépnek a Weboldallal. A fenti folyamatokkal kapcsolatos további információkat az alábbi Cookie-k című fejezet tartalmazza.  

 

Ilyen adatok a következők:

 

Eszköz azonosítók, hálózati hozzáférés.

Cookie-k, IP címek, referer fejlécek, az Ön böngészőjét és annak verzióját azonosító adatok, valamint webjelzők és címkék.

 

3. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

 

MIÉRT és HOGYAN használjuk (kezeljük) személyes adatait?

Az Öntől gyűjtött személyes adatokat a következők szerint használjuk fel:      

A Weboldalak és Szolgáltatások Ön által igényelt funkcióinak biztosítása céljából

Amikor Weboldalunkat használja, adatait az Ön által kiválasztott termék vagy szolgáltatás biztosítása céljából használjuk fel.  Például, amennyiben Weboldalunkon vásárol vagy részt vesz valamelyik rendezvényen vagy akcióban, az Ön által megadott elérhetőségeket az ilyen vásárlással, rendezvénnyel vagy akcióval kapcsolatos kommunikáció céljából használjuk fel. Amennyiben megkeresi ügyfélszolgálatunkat, olyan Önre vonatkozó információkat használunk fel, mint például a szállításra, illetve fizetésre, vagy az Ön által megvásárolt termékre vonatkozó adatok, annak érdekében, hogy segítsünk Önnek megoldani valamely problémát vagy kérdést.

Számos esetben Weboldalunk, és szolgáltatásaink bizonyos funkcióinak használatához esetleg további adatokat vagy további hozzájárulást kell adnia részünkre egyes adatok meghatározott módon történő felhasználása céljából.  Például előfordulhat, hogy a közösségi médiában történő tartalom megosztás céljából szükséges lehet közösségi médiában használt felhasználói fiókja azonosító adatainak megadása.

A termékeinkre, szolgáltatásainkra, rendezvényeinkre vonatkozó információk ismertetése céljából és egyéb promóciós célokból

Amennyiben módosítani kívánja (e-mail vagy sms) értesítésekre való feliratkozását, vagy a továbbiakban nem kíván tájékoztatásokat kapni tőlünk, kérjük, módosítsa beállításait. Leiratkozhat közvetlenül a hírlevelünkben is a Leiratkozás gombra kattintva, módosíthatja cookie beállításait közvetlenül böngészőjében, továbbá, a személyes adataihoz fűződő jogainak gyakorlása céljából megkereshet minket az alábbi megadott elérhetőségeken az info@football-fanshop.hu email címre küldött e-mail útján, vagy a +36 1 453 2563, +36 30 941 5433 telefonszámokon.

Amennyiben Ön már vásárlónk (például korábban már rendelt tőlünk), a megadott e-mail címet felhasználhatjuk a hasonló termékekre, illetve szolgáltatásokra vonatkozó marketing közleményeknek az Ön részére történő elküldése céljából, kivéve, ha Ön jelezte, hogy nem kíván ilyen tájékoztatásokat kapni.

Egyéb esetekben az Ön hozzájárulását kérjük a termékekre, szolgáltatásokra, rendezvényekre és promóciókra vonatkozó marketing információknak az Ön számára történő elküldéséhez.

Az Ön által megadott információkat, valamint az egyéb forrásokból, így például a Weboldal Ön által történő használatára, az üzletek felkeresésére és az Ön vásárlásaira, rendezvényeken való részvételére vonatkozó adatokból, valamint egyéb forrásokból származó információkat az Ön érdeklődésére számot tartó termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos, személyre szabott üzenetek küldése céljából használhatjuk fel. Amennyiben azt a jogszabályok előírják, a marketingkommunikáció küldéséhez az Ön hozzájárulását kérjük.

Üzleti tevékenységünk folytatása, termékeink és szolgáltatásaink fejlesztése és támogatása céljából

Az Ön által részünkre átadott adatokat üzleti tevékenységünk folytatása céljából is felhasználhatjuk.  Például, az Ön vásárlása esetén a vonatkozó információkat könyvelési, könyvvizsgálati és egyéb belső funkciók céljából használhatjuk fel.  Továbbá a termékeink és szolgáltatásaink Ön által való használatának módjára vonatkozó adatokat a felhasználói felület fejlesztése céljából használhatjuk fel, és az ilyen adatok segítséget nyújtanak számunkra a műszaki és szolgáltatási problémák azonosítása, valamint Weboldalunk kezelése során.

Saját vagy mások jogainak, tulajdonának és biztonságának védelme céljából

A Weboldalunk Ön által történő használatának módjára vonatkozó adatokat a csalások, visszaélések, jogellenes felhasználás és Használati Feltételeink megsértésnek megakadályozása, valamint bírósági határozatoknak, kormányzati felszólításoknak, illetve a vonatkozó jogszabályoknak történő megfelelés céljából is felhasználhatjuk.

Általános kutatási és elemzési célokból

A Weboldalunk és Szolgáltatásaink látogatók által történő használatának módjára vonatkozó adatokat a fogyasztói magatartás és preferenciák vizsgálata céljából használjuk fel.  Például az azzal kapcsolatos információkat, hogy a Weboldal látogatói milyen módon keresnek és találnak meg termékeket, a kirakatunkban bemutatott termékek leghatékonyabb rendezési módjainak alaposabb megismerése érdekében használhatjuk fel.  

Egyéb célok

Az Ön személyes adatait egyéb módokon is felhasználhatjuk és erre vonatkozóan az adatgyűjtés időpontjában külön értesítést küldünk, valamint szükség esetén az Ön hozzájárulását kérjük.

4. AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÁLTAL MEGHATÁROZOTT ADATKEZELÉSI IDŐTARTAM

A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k a webshop elhagyásakor automatikusan törlődnek. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 25 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az az info@football-fanshop.hu email címre küldött e-mail útján, vagy a +36 1 453 2563, +36 30 941 5433 telefonszámokon lehet bejelenteni.

Az adatmegőrzés különösen az alábbiakat foglalja magában: (i) a Weboldalhoz való hozzáférésre és használatára vonatkozó nyilvántartások – 3 hónap; (ii) szerződésekre, kifizetésekre, és áruk biztosítására vonatkozó nyilvántartások– 5 hónap; és (iii) vásárlói panaszokra és vitákra vonatkozó nyilvántartások – 3 év. Gondoskodunk arról, hogy minden olyan egyéb fél, amely részünkről az Ön személyes adatainak kezelését végzi, ugyanezen adatmegőrzési időszakoknak megfelelően járjon el.

Adatainak megsemmisítése: Személyes adatait haladéktalanul megsemmisítjük, amennyiben azokat a továbbiakban már nem kell megőriznünk. A papírra nyomtatott személyes adatok bezúzással vagy égetéssel kerülnek megsemmisítésre. Elektronikus formában történt mentés esetén a személyes adatok visszafordíthatatlan műszaki eljárás alkalmazásával kerülnek megsemmisítésre.

5. AZ ADATFELDOLGOZÓK KÖRE

 

Személyes adatainak MEGOSZTÁSA

Az Ön személyes adatait a következőkkel osztjuk meg:

Az adatkezelő megbízásából adatfeldolgozást végző harmadik fél szolgáltatókkal, így például hitelkártya adatok és kifizetések feldolgozása, szállítás, adataink kezelése, e-mail üzenetek küldése, kutatás és elemzés, márka és termék promóciók lebonyolítása, valamint egyes szolgáltatások és funkciók biztosítása céljából.

Egyéb harmadik felekkel, amennyiben az adatok megosztása az alábbiak céljából szükséges: (i) valamely kormányzati felszólításnak, bírósági határozat vagy a vonatkozó jogszabályoknak történő megfelelés; (ii) Weboldalunk jogellenes használatának, vagy az Alkalmazások Használati Feltételei és szabályzataink megsértésének megakadályozása; (iii) a harmadik felek igényeivel szembeni védelme; és (iv) csalások (pl. hamisítás) megelőzésének vagy vizsgálatának elősegítése

Az Önre vonatkozóan rendelkezésünkre álló személyes adatokat továbbá abban az esetben is továbbíthatjuk, amennyiben üzleti tevékenységünk vagy vagyoni eszközeink egészét vagy azok egy részét értékesítjük (ideértve az átszervezés, kiválás, megszűnés vagy felszámolás eseteit).

 

Az adatok Ön által történő megosztása

Weboldalunk bizonyos funkcióinak használatakor Ön olyan nyilvános profilt hozhat létre, amely például tartalmazhatja az Ön felhasználói nevét, profil képét és szülővárosát.  Továbbá barátaival vagy a nyilvánossággal tartalmakat oszthat meg. 

 

Szolgáltatás

Társaság neve

Biztosított szolgáltatás

Biztosított információ

Székhely

Szállítás

GLS General Logistics Systems Hungary Kft.

csomagok kiszállítása

Vevő neve, címe, elérhetősége

2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2.

Könyvelés

Könyvelő

 

 

 

Online fizetés

Online fizetés rendszer (OTP Mobil Kft)

Online fizetés

E-mail cím, név, esetlegesen cégnév (ha ez a számlázási név, és tartalmaz személyes adatot),

esetlegesen számlázási cím (ha a számla magánszemély nevére szól)

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Tárhelyszolgáltató

ATW Internet Kft.

A weboldal elérhetővé tétele, megfelelő működtetése.

Az érintett által megadott valamennyi személyes adat.

1138 Budapest, Esztergomi út 66. fsz. 1

 

6. AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JOGALAPJA ÉS A FELHASZNÁLÓ JOGAI

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról az info@football-fanshop.hu e-mail címen és a +36 1 453 2563 telefonszámon ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 25 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az info@football-fanshop.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

Az Ön személyes adataihoz fűződő jogai: Ön bármikor jogosult: (i) a személyes adataihoz történő hozzáférésre; (ii) személyes adatainak javítására, amennyiben azok hiányosak vagy pontatlanok; vagy (iii) személyes adatainak törlésére. Továbbá a vonatkozó jogszabályok függvényében Ön jogosult arra, hogy személyes adatai kezelésének felfüggesztését igényelje. Amennyiben megszereztük az Ön hozzájárulását személyes adatainak kezeléséhez, Ön jogosult hozzájárulását bármikor visszavonni. Továbbá szintén jogosult tiltakozni személyes adatainak kezelése ellen, ideértve az adatok direkt marketing célokra történő felhasználásának kizárását.

7. A WEBOLDALT ÜZEMELTETŐ PARTNER ÉS TECHNOLÓGIA

Személyes adatainak VÉDELME és KEZELÉSE

Titkosítás és biztonság: Személyes adatai biztonságának megőrzése érdekében adatait biztonságos hálózatokon tároljuk és azok csak korlátozott számú, az ilyen rendszerekhez speciális hozzáférési joggal rendelkező személy számára elérhetőek.   

 

Tárhelyszolgáltató: A football-fanshop.hu tárhelyszolgáltatója az ATW Internet Kft. (székhelye: 1138 Budapest, Esztergomi út 66. fsz. 1., telefon: +36 1 6000, e-mail: info@atw.co.hu).

COOKIE-k POLITIKA

Mik azok a cookie-k:

A cookie egy rövid szöveges fájl, amit a webszerverünk elküld az Ön eszközére (legyen szó bármilyen számítógépről mobiltelefontról vagy tabletről). Vannak ideiglenes (munkamenet) cookie-k, amelyek automatikusan törlődnek az eszközéről, amikor bezárja a böngészőt, és vannak hosszabb élettartamú cookie-k, amelyek hosszabb ideig maradnak az Ön eszközén (ez függ az Ön eszközének beállításától is). Bővebben itt olvashat a cookiek-ről: http://www.aboutcookies.org/ vagy magyarul itt: https://hu.wikipedia.org/wiki/HTTP-s%C3%BCti

Miért használunk cookie-kat:

A cookie-kat elsősorban az Ön kényelme érdekében alkalmazzuk. A cookie-kon keresztül tudjuk megérteni az Ön böngészési és vásárlási szokásait, hogy releváns termékeket tudjunk ajánlani, vagy megjegyezzük a beállításait, de a cookie-k segítenek abban is, hogy meg tudjuk jegyezni, mi van a kosarában. A cookie-k használatával tudunk gyűjteni olyan kötegelt (nem személyes) adatokat, amellyel meg tudjuk határozni, hogy oldalunknak melyek a népszerű aloldalai, termékei, így tudjuk tovább fejleszteni az oldalt úgy, hogy a látogatóink igényeinek megfeleljen. A cookie-k segítségével tudunk célzott hirdetéseket is alkalmazni, hogy az Önnek megfelelő hirdetéseket lássa leginkább. Lényeges, hogy az oldalunkon használt cookie-kba nem semmilyen azonosítót vagy jelszót.

 

Weboldalunk használatakor az Adatkezelő az Ön internet böngészője által küldött olyan információkat vesz át és rögzít, amelyek személyes adatokat is tartalmazhatnak.

Az ilyen információk gyűjtésére többféle módszert, így például cookie-kat és webjelzőket használunk.

Az így gyűjtött információk tartalmazhatják az Ön (i) IP címét; (ii) egyedi cookie azonosítóját, cookie információkat, valamint információkat arra vonatkozóan, hogy az Ön eszköze rendelkezik-e bizonyos funkciók használatához szükséges szoftverrel; (iii) egyedi eszköz azonosítóját és eszköz típusát; (iv) a domain-re, a böngésző típusára és nyelvére, (v) az operációs rendszerre és rendszer beállításokra; (vi) az országra és időzónára; és (vii) a korábban felkeresett weboldalunkra vonatkozó adatokat; (viii), így például kattintási szokásaira, vásárlásaira és megjelölt preferenciáira vonatkozó információkat; valamint (ix) elérési időket és referer URL fejléceket.

 

A Weboldalak vevők általi használatának nyomon követése és a vevői preferenciák (mint például az ország és nyelvválasztás) vizsgálata céljából cookie-kat és webjelzőket alkalmazunk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy vevőink részére szolgáltatásokat nyújtsunk és fokozzuk az online felhasználói élményt. Cookie-kat és webjelzőket használunk továbbá a weboldal forgalomra és az interakciókra vonatkozó összesített adatok gyűjtésére, tendenciák azonosítására és statisztikai adatok gyűjtésére Weboldalaink fejlesztése céljából.

 

Weboldalunkon a cookie-k háromféle típusát alkalmazzuk:

Funkcionális: Ezek a cookie-k az oldal alapvető működéséhez szükségesek és ezért mindig bekapcsolt állapotban vannak. A funkcionális cookie-k közé tartoznak azok a cookie-k, amelyek megjegyzik az Ön beállításait a Weboldalainkon egyetlen alkalommal tett látogatása, vagy amennyiben úgy kívánja, minden egyes látogatás során. Lehetővé teszik a kosár és fizetési funkciók működését, valamint támogatást nyújtanak biztonsági kérdésekben és az előírásoknak történő megfelelés során.

 

Teljesítmény: Ezek a cookie-k a felhasználás nyomon követése révén lehetővé teszik számunkra Weboldalunk működésének javítását. Bizonyos esetekben ezek a cookie-k növelik az Ön kéréseinek feldolgozási sebességét és megjegyzik a weboldalon Ön által kiválasztott beállításokat. Az ilyen cookie-k elutasítása akadályozhatja az ajánlatok személyre szabását és lassíthatja az oldal működését.

 

Közösségi média és reklám: A közösségi média cookie-k lehetővé teszik a közösségi hálózatokhoz való kapcsolódását és a Weboldalunkon található tartalmak közösségi médián keresztül történő megosztását.  A (harmadik felek által használt) reklám cookie-k olyan információkat gyűjtenek, amelyek elősegítik az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámok megjelenítését, mind a Weboldalunkon, mind más oldalakon. Bizonyos esetekben az ilyen cookie-k alkalmazásával együtt jár az Ön személyes adatainak feldolgozása. Az ilyen cookie-k letiltása esetén olyan reklámok kerülhetnek megjelenítésre, amelyek kevésbé felelnek meg az Ön érdeklődési körének, vagy előfordulhat, hogy Ön nem tud megfelelően kapcsolódni a Facebook-hoz, Twitter-hez, illetve egyéb közösségi hálózatokhoz és/vagy nem tud tartalmakat megosztani a közösségi médián keresztül.

 

Amennyiben átfogó és naprakész összegzést szeretne minden olyan harmadik félről, amely (a Weboldalunkon keresztül vagy egyéb módon) hozzáférést nyert az Ön internetes böngészőjéhez, javasoljuk, hogy telepítsen egy ilyen célra készült böngésző plugin-t.  Választhatja azt a lehetőséget is, hogy számítógépétől minden cookie küldés esetén figyelmeztetést kapjon, vagy valamennyi cookie-t letilthatja.

Hogyan törölheti a cookie-kat, és hogyan tilthatja le azokat:

Amennyiben a fentiek alapján nem szeretné, hogy a cookie-kat használjunk, letilthatja azokat. A letiltás böngészőfüggő, és különböző módon történhet. A legnépszerűbb böngészőkben a letiltást mikéntjéről az alábbi linkeken szerezhet tudomást:

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hu-hu&p=cpn_cookies

Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-informacio-amelyet-weboldalak-tarolnak-szami

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Safari: https://support.apple.com/hu-hu/HT201265

Ezt saját böngésző beállításain keresztül teheti meg, úgy, hogy minden Ön által használt böngészőben és eszközön elvégzi a beállításokat. Az egyes böngészők bizonyos mértékig különböznek egymástól, ezért ellenőrizze böngészőjének „Help” menüjét a cookie beállítások módosításának helyes módjával kapcsolatban.

Amennyiben letiltja a cookie-kat, nem tud elérni számos olyan funkciót, amelyek hatékonyabbá teszik Weboldalainkat és Alkalmazásainkat, és egyes szolgáltatásaink így nem működnek majd megfelelően.

 

A Weboldal HASZNÁLATA harmadik felek termékei és szolgáltatásai útján

Weboldalunk lehetővé teszi az egyéb digitális termékek és szolgáltatások széles körével való interakciót.  Példaképpen, Weboldalunk képes a harmadik felek eszközeivel való együttműködésre a közösségi hálózatok használata céljából.

Amennyiben úgy dönt, hogy felhasználói fiókját összekapcsolja valamely harmadik fél eszközével vagy felhasználói fiókjával, a harmadik fél platformján az Ön adatvédelemre vonatkozó jogaira az ilyen harmadik fél adatvédelmi szabályzatai az irányadók.  Például ha az Ön Weboldalunkon található tartalmat harmadik fél közösségi média platformján megosztja, az ilyen platformon található adatokra az adott platformra vonatkozó szabályzatok alkalmazandók.

Weboldalunk az Ön kényelme és tájékoztatása érdekében linkeket tartalmazhatnak egyéb (harmadik felek által működtetett) weboldalakhoz és alkalmazásokhoz. A belinkelt oldalak és alkalmazások saját adatvédelmi nyilatkozattal, illetve szabályzattal rendelkeznek és nyomatékosan javasoljuk az ilyen szabályzatok áttekintését. Nem tartozunk felelősséggel a nem az Adatkezelő tulajdonát képező, vagy irányítása alatt álló belinkelt weboldalak vagy alkalmazások tartalmáért, azok bármilyen használatáért, vagy az ilyen weboldalak, illetve alkalmazások adatvédelmi gyakorlatáért.

A Google Analytics alkalmazása

1.    Ez a honlap a Google Analytics alkalmazást használja, amely a Google Inc. („Google”) webelemző szolgáltatása. A Google Analytics úgynevezett „cookie-kat”, szövegfájlokat használ, amelyeket a számítógépére mentenek, így elősegítik Felhasználó által látogatott weblap használatának elemzését.

2.    A Felhasználó által használt weboldallal kapcsolatos cookie-kkal létrehozott információk rendszerint a Google egyik USA-beli szerverére kerülnek és tárolódnak. Az IP-anonimizálás weboldali aktiválásával a Google a Felhasználó IP-címét az Európai Unió tagállamain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más államokban előzőleg megrövidíti.

3.    A teljes IP-címnek a Google USA-ban lévő szerverére történő továbbítására és ottani lerövidítésére csak kivételes esetekben kerül sor. Eme weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat arra fogja használni, hogy kiértékelje, hogyan használta a Felhasználó a honlapot, továbbá, hogy a weboldal üzemeltetőjének a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készítsen, valamint, hogy a weboldal- és az internethasználattal kapcsolatos további szolgáltatásokat teljesítsen.

4.    A Google Analytics keretein belül a Felhasználó böngészője által továbbított IP-címet nem vezeti össze a Google más adataival. A cookie-k tárolását a Felhasználó a böngészőjének megfelelő beállításával megakadályozhatja, azonban felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy ennek a honlapnak nem minden funkciója lesz teljes körűen használható. Megakadályozhatja továbbá, hogy a Google gyűjtse és feldolgozza a cookie-k általi, a Felhasználó weboldalhasználattal kapcsolatos adatait (beleértve az IP-címet is), ha letölti és telepíti a következő linken elérhető böngésző plugint. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu

Google Adwords konverziókövetés használata

1.    A „Google AdWords” nevű online reklámprogramot használja az adatkezelő, továbbá annak keretein belül igénybe veszi a Google konverziókövető szolgáltatását. A Google konverziókövetés a Google Inc. elemző szolgáltatása (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“).

2.    Amikor Felhasználó egy weboldalt Google-hirdetés által ér el, akkor egy a konverziókövetéshez szükséges cookie kerül a számítógépére. Ezeknek a cookie-knak az érvényessége korlátozott, és nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot, így a Felhasználó nem is azonosítható általuk.

3.    Amikor a Felhasználó a weboldal bizonyos oldalait böngészi, és a cookie még nem járt le, akkor a Google és az adatkezelő is láthatja, hogy Felhasználó a hirdetésre kattintott.

4.    Minden Google AdWords ügyfél másik cookie-t kap, így azokat az AdWords ügyfeleinek weboldalain keresztül nem lehet nyomon követni.

5.    Az információk – melyeket a konverziókövető cookie-k segítségével szereztek – azt a célt szolgálják, hogy az AdWords konverziókövetést választó ügyfeleinek számára konverziós statisztikákat készítsenek. Az ügyfelek így tájékozódnak a hirdetésükre kattintó és konverziókövető címkével ellátott oldalra továbbított felhasználók számáról. Azonban olyan információkhoz nem jutnak hozzá, melyekkel bármelyik felhasználót azonosítani lehetne.

6.    Ha nem szeretne részt venni a konverziókövetésben, akkor ezt elutasíthatja azáltal, hogy böngészőjében letiltja a cookie-k telepítésének lehetőségét. Ezután Ön nem fog szerepelni a konverziókövetési statisztikákban.

7.    További információ valamint a Google adatvédelmi nyilatkozata az alábbi oldalon érhető el: www.google.de/policies/privacy/

Hírlevél, DM tevékenység

1.    A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-a értelmében Felhasználó előzetesen és kifejezetten hozzájárulhat ahhoz, hogy Szolgáltató reklámajánlataival, egyéb küldeményeivel a regisztrációkor megadott elérhetőségein (pl. elektronikus levélcím, vagy telefonszám) megkeresse.

2.   Továbbá Ügyfél a jelen tájékoztató rendelkezéseit szem előtt tartva hozzájárulhat ahhoz, hogy Szolgáltató a reklámajánlatok küldéséhez szükséges személyes adatait kezelje.

3. Szolgáltató nem küld kéretlen reklámüzenetet, és Felhasználó korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen leiratkozhat az ajánlatok küldéséről. Ebben az esetben Szolgáltató minden - a reklámüzenetek küldéséhez szükséges - személyes adatát törli nyilvántartásából és további reklámajánlataival nem keresi meg a Felhasználót. Felhasználó a reklámokról leiratkozhat az üzenetben lévő linkre kattintva.

4.    Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) bekezdése alapján, meg kell határozni a hírlevél-küldés adatkezelése körében a következőket:

a) az adatgyűjtés ténye,

b) az érintettek köre,

c) az adatgyűjtés célja,

d) az adatkezelés időtartama,

e) az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye,

f) az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése.

 

5.   Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre és az adatkezelés célja:

Személyes adat:

Adatkezelés célja:

Név, e-mail cím.

Azonosítás, a hírlevélre való feliratkozás lehetővé tétele.

A feliratkozás időpontja

Technikai művelet végrehajtása.

A feliratkozás kori IP cím

Technikai művelet végrehajtása.

 

6.    Az érintettek köre: A hírlevélre feliratkozó valamennyi érintett.

7.   Az adatkezelés célja: reklámot tartalmazó elektronikus üzenetek (e-mail, sms, push üzenet) küldése az érintett részére, tájékoztatás nyújtása az aktuális információkról, termékekről, akciókról, új funkciókról stb.

8.    Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: a hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig, azaz a leiratkozásig tart az adatkezelés.

9.    Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A személyes adatokat az adatkezelő munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.

10.    Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-103659/2016

11.    Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az érintett bármikor, ingyenesen leiratkozhat a hírlevélről.

12.    Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése:

A reklámozó, a reklámszolgáltató, illetve a reklám közzétevője – a hozzájárulásban meghatározott körben - a náluk hozzájáruló nyilatkozatot tevő személyek személyes adatairól nyilvántartást vezet. Az ebben a nyilvántartásban rögzített - a reklám címzettjére vonatkozó - adat csak a hozzájáruló nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően, annak visszavonásáig kezelhető, és harmadik fél számára kizárólag az érintett személy előzetes hozzájárulásával adható át.

 

8. JOGORVOSLATI LEHETŐSÉG ÉS HATÁLYOS TÖRVÉNYEK

Adatvédelmi Szabályzatunk MÓDOSÍTÁSA

A vonatkozó jogszabályok és eljárási gyakorlataink időről időre változnak. Amennyiben Szabályzatunk frissítéséről döntünk, a módosításokat közzétesszük Weboldalunkon. A személyes adatok általunk történő kezelése módjának lényeges módosítása esetén előzetes értesítést küldünk az Ön részére, illetve, amennyiben azt a jogszabályok előírják, az ilyen módosítások végrehajtását megelőzően az Ön hozzájárulását kérjük. Nyomatékosan javasoljuk, hogy olvassa el Szabályzatunkat és folyamatosan tájékozódjon az általunk követett gyakorlatról. A jelen Szabályzat legutóbb 2018. májusában került módosításra.

KÉRDÉSEK és visszajelzés

Örömmel válaszolunk kérdéseire, észrevételeire és a Szabályzatunkkal, valamint adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos aggályaira.

Amennyiben visszajelzést kíván adni, bármilyen kérdése vagy aggálya merül fel, vagy gyakorolni kívánja a személyes adataihoz fűződő jogait, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi címen:

Ügyfélszolgálat: H-P: 10:00-19:00

                        Sz: 8:00-13:00

Telefon: +36 1 453 2563

Mobiltelefon: +36 30 941 5433

E-mail: info@football-fanshop.hu

Amennyiben adatvédelmi panasszal fordul hozzánk, annak vizsgálatára a kérdés kellő időben és hatékony módon történő rendezését szem előtt tartva kerül sor.

“Weboldalunk igénybevételével és személyes adatainak a Weboldalon történő megadásával Ön szabadon, saját elhatározásából és érdekében hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatai a jelen Adatvédelmi Szabályzatban foglaltaknak megfelelően felhasználásra, kezelésre és továbbításra kerüljenek.”

 

MINI ACE labda
MINI ACE labda
1990 FT
999 FT
Kék Matrac Kanapé
Kék Matrac Kanapé
19999 FT
14999 FT
Pink Matrac Kanapé
Pink Matrac Kanapé
19999 FT
14999 FT
Zöld Matrac Kanapé
Zöld Matrac Kanapé
19999 FT
14999 FT