David Beckham és a Mitre Delta 1000 labda 1994-95 Nézd meg, hogyan mennek át a MITRE labdák a FIFA tesztjén! Mitre - Sporting excellence since 1817 Szponzorációs tevékenység
Focilabda, Mitre focilabdák Focicipő, Mitre focicipők Kapuskesztyű, Mitre kapuskesztyűk Sípcsontvédő, Mitre sípcsontvédők Focimez, Mitre focimezek Focitáska, Mitre focitáskák Foci kiegészítők, Mitre kellékek Rugby termékek
Kategóriák
Sípcsontvédők
Akciók


 
 
A sípcsontvédő alakja a rugalmas TPU Shell-nek köszönhetően minden játékos lábához tökéletesen illeszkedik. Kivételes kényelmet, védelmet és stabilitást nyújt.



 
 
Standard EVA hátsó rész

A standard EVA hátsó rész kialakítás kényelmetlen érzést okozhat ott, ahol a rugalmas pántok elhagyják a sípcsontvédőt és találkoznak a láb felületével.

EVA oldal védők

Az EVA oldal védők megnövelik a sípcsontvédő bélelt hátsó részét oldalt, így a rugalmas pántok kisebb területen találkoznak a lábbal. A megnövelt felületnek köszönhetően a pántok által okozott nyomás nagyobb felületen tud eloszlani, így csökkentve a kényelmetlen érzést a problémás területeken.



Pink Matrac Kanapé
Pink Matrac Kanapé
19999 FT
14999 FT
Kék Matrac Kanapé
Kék Matrac Kanapé
19999 FT
14999 FT
MINI ACE labda
MINI ACE labda
1990 FT
999 FT
Zöld Matrac Kanapé
Zöld Matrac Kanapé
19999 FT
14999 FT